Ochrana osobních údajů

Dobrý den, jmenuji se Petra Uríková a jako fyzická osoba MUDr. Petra Uríková jsem správcem údajů, které mi sdělujete.

Pokud jste zákazníkem eshopu na mudr-urikova.com, studentem mých online kurzů, nebo jste "jen" návštěvníci těchto stránek, svěřujete mi své osobní údaje. Přečtěte si proto, jak je chráním, a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů) Děkuji za vaši důvěru!

                                                              

  1. Kdo je správce?

Správcem vašich osobních údajů je fyzická osoba MUDr. Petra Uríková, Hradská 325, Lukov, 763 17.

IČ: 88190170.

Provozuji webové stránky mudr-urikova.com, na kterých Vaši údaje získávám. Vůči vašim osobním údajům jsem jako fyzická osoba v pozici správce. Určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

  1. Jak mě můžete kontaktovat?

Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte mě na e-mailové adrese: info@mudr-urikova.com nebo zavolejte na telefon (+420) 774 616 064.

 

  1. Rozsah osobních údajů a účel zpracování?

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Prodej zboží a online kurzů v eshopu

Vaše jméno, telefonní číslo, e-mailovou adresu a poštovní doručovací adresu nezbytně potřebujeme k plnění vaší objednávky v eshopu a k poskytnutí přístupu k mým elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z mých elektronických produktů a služeb, potřebuji vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístup k vašemu profilu a objednanému zboží.

Kontrola využití online kurzů dle pravidel stanovených v obchodních podmínkách

Jelikož objednáním online kurzu souhlasíte s obchodními podmínkami pro prodej online kurzů, přijímáte zároveň i bod 3.6, ve kterém je uvedeno, že pro otevření online kurzu můžete využít maximálně 4 různé IP adresy. Z tohoto důvodu musíme tedy zaznamenávat vaše IP adresy a kontrolovat jejich počet.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte některý produkt či službu z mé nabídky, potřebuji vaše osobní údaje (fakturační údaje – jméno, adresa, případně název firmy a IČ), abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno) občasně využívám za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení e-mailem. Pokud si objednáte některý z mých online kurzů (ať placených nebo zdarma) či zboží z eshopu a projevíte zájem také o posílání newsletterů s novinkami, čas od času vám pošlu newsletter s tématikou obsaženou na mudr-urikova.com a s upozorněním na novinky, které se na stránkách objevily. Budu to dělat dokud mě nepožádáte o zrušení této služby, stačí krátkou elektronickou zprávou.

Přímý marketing skrz Facebook reklamu

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

 

  1. Předávání osobních údajů 3. stranám?

K vašim osobním údajům mají přístup mí spolupracovníci, kteří mi zejména pomáhají s účetnictvím a jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. 

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany. 

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • cz - hosting webu

SAVANA.CZ s.r.o. Lounská 983/43, 405 02 Děčín VI-Letná, Česká republika, IČ: 28750659, DIČ: CZ28750659

  • Propeople marketing s.r.o. - hosting webu
  • Veslařská 153/136, 637 00 Brno-Jundrov, IČ:283 27 071, DIČ: CZ283 27 071

 

Analytické nástroje

  • Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu
  • Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

Marketing a zákaznická podpora

  • Emailkampane.cz – nástroj pro hromadnou rozesílku emailů
  • Commerce Media s.r.o., Drahobejlova 1452/54, 190 00 Praha 9, IČ: 01648454, DIČ: CZ01648454

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě budu na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

  1. Cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, které se ukládají v počítači nebo v mobilním zařízení, když navštěvujete webovou stránku. Soubory cookie jsou široce využívány poskytovateli online služeb, protože usnadňují a urychlují interakci mezi uživateli a webovými stránkami, umožňují zlepšit cílení a relevanci reklam, sbírat analytická data a celkově poskytnou návštěvníkům webu lepší zážitek.

Soubory cookie nastavené webovými stránkami (v tomto případě mudr-urikova.com) se nazývají "cookies první strany". Cookies nastavené jinými stranami, než je webová stránka nebo vlastník platformy, se nazývají cookies třetích stran. Soubory cookie třetích stran umožňují poskytovat speciální funkce, jako je například reklama, interaktivní obsah, nebo analytika. Třetí strany, které nastavují tyto cookies, mohou následně rozpoznat váš počítač nebo zařízení jak při návštěvě dotyčné webové stránky, mobilní aplikace nebo platformy, ale i při návštěvách některých jiných webových stránek nebo mobilních aplikací.

Informace shromážděné pomocí cookies mi neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Více informací o cookies

Proč používám cookies?

Používáme soubory cookie prvních stran i třetích stran z několika důvodů. Některé soubory cookie jsou vyžadovány z technických důvodů, aby mé webové stránky fungovaly, a označujeme je jako "základní" nebo "nezbytně nutné" cookies. Jiné soubory cookie nám také umožňují sledovat a zaměřovat zájmy našich uživatelů, aby zlepšili zkušenosti na mých webových stránkách, popřípadě cílení našich reklam. Třetí strany poskytují soubory cookie prostřednictvím mých webových stránek pro účely analýzy a další účely.

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affiliate a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby.

Pokud navštívíte můj web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímám oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na mém webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete mé reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování mých reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies mi neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se mi je nerozhodnete sami poskytnout.

Mé webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat: 

Google chrome, Mozzila Firefoxx, Safari, Internet explorer.

Koho využívám pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

  1. Zabezpečení a ochrana osobních údajů?

Chráním vaše údaje, jako kdyby byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá vhodná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

  1. Předávání dat mimo EU?

Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

  1. Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů?

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: info@mudr-urikova.com.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodám ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit. I mistr tesař se někdy utne. Své případné chyby napravuji prioritně, upozornitelů si vážím!

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj zákazník, na základě mého oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím krátké odpovědi na kterýkoli e-mail.

 

  1. Mlčenlivost?

Dovoluji si Vás ujistit, že já i mí spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.

 

V případě jakékoliv změny mých zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto zásad uvedeno v levém menu na mudr-urikova.com v záložce Ochrana osobních údajů. Podívejte se na tuto stránku v libovolný čas, kdy chcete vidět aktuální znění mých zásad zpracování osobních údajů.

DĚKUJI VÁM ZA VAŠI DŮVĚRU!